Top

Snelle levering

Verzending
Gratis verzending in heel Nederland verzorgd door POST.nl

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en de betaling bij ons binnen is, wordt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd.  Parfumsieraden.nl streeft naar de beste service door altijd bereikbaar te zijn als het gaat om vragen over uw bestelling. U kunt ons 7 dagen per week en 24 uur per dag per e-mail bereiken.


Direct uit eigen voorraad leverbaar
Elk product weergegeven op onze website is direct uit eigen voorraad leverbaar en wordt . Wanneer een product niet langer op voorraad is, wordt deze tijdelijk van onze website verwijderd of wordt dit duidelijk aangegeven bij het product.
 
 
Vertraging bij bankoverschrijving
Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houdt dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen afhankelijk van uw bank. Zodra uw betaling is ontvangen wordt de bestelling verzonden.
 
Geen extra kosten bij uw bestelling
Gratis verzending van uw parfumsieraden.
Bij Parfumhangers.nl betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland.
 
 
Geen verwerkingskosten
Bij Parfumsieraden.nl betaalt u geen verborgen kosten dus ook geen verrwerkingskosten of administratiekosten.
 
Geen extra belastingen of BTW
Bij Parfumsieraden.nl is de BTW inclusief dus zit bij de prijzen inbegrepen.

Aflevering van uw bestelling

Indien u niet thuis bent
De bestellingen worden in een brievenbuspakket verzonden, dus ook als u niet thuis bent ontvangt u ons pakket toch automatisch in huis.
 
Bezorging op een ander adres
Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Deze mogelijkheid wordt u in het bestelproces aangeboden. Mocht u hier niet uit komen dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.
 
Door wie wordt er bezorgd?
De verzendingen zullen verzorgd worden door het vervoersbedrijf POST.nl. Bij bepaalde speciale orders kunnen wij ook gebruik maken van koeriersbedrijven als UPS, DHL of FedEx.